lørdag, maj 15Slanketips, Slankekur og slankeopskrifter

Advarsel mod farlige slankepiller

De europæiske sundhedsmyndigheder har fundet en lang række slankepiller som sælges på internettet og som indeholder farlige stoffer. De har fundet mere end 70 slankeprodukter der indeholder stofferne sibutramin og fenolftalin.

Desværre fremgår det ofte ikke af hjemmesiderne at produkterne indeholder farlige stoffer. I stedet giver man det udtryk af at produkterne kun indeholder naturlige og helt uskadelige produkter. Disse har som regel ingen slankende virkning og derfor tilsætter man de ulovlige stoffer. At købe sådan et slankeprodukt svarer til at købe en blå pille på et diskotek.

Der er grund til at tro at markedet er ganske betydeligt, da forhandlerne ofte fører sig frem med hjemmesider på dansk og sundhedsstyrelsen har fundet et stigende antal slankeprodukter, som indeholder sibutramin, der er under mistanke for at fremkalde hjerte- karsygdomme.

Mange af sælgerne har desuden blogs eller kommentarfelter hvor kunder skriver om hvor fantastisk produkterne er. Disse kan i princippet være reelle nok, men de er sandsynligvis fiktive og skal hjælpe med at få potentielle kunder til at føle sig trygge ved at købe det pågældende produkt. Lad derfor være med at falde for fristelsen til at købe disse produkter.

Mange køber dog gladeligt slankeprodukter over internettet. Dette skyldes sandsynligvis de mange reklamer for slankeprodukter på internettet og det er enkelt at købe slankeprodukter over internettet.

Desuden synes mange måske at det er pinligt at tale med sin læge om fedme eller at gå ned på det lokale apotek og spørge efter slankeprodukter. Der er nettet dejligt diskret. Desuden er mange op til sommer optaget af at komme til at passe bikinien og leder efter en nem genvej til vægttab.