onsdag, september 22Slanketips, Slankekur og slankeopskrifter

Få billig og lækker takeaway i ét!

Lækkert, lækrere, Wolt

Du skal ikke have bevæget dig i mange hippe storbykredse eller have bevæget dig meget rundt i de københavnske gader, før du har enten hørt navnet Wolt eller med egne øjne set en af de efterhånden velkendte blåklædte Wolt-udbringere, der cykler rundt med en stor taske fyldt til randen med lækker takeaway i alt slags vejr.

Jeg kan med stor sikkerhed i stemmen afsløre for dig, at du ALDRIG i dit liv vil få en så god undskyldning for at mæske dig i lækker takeaway, som du har nu. Det er vinter, det er gråt, det er vådt, det er mørkt, det er corona, landet er lukket ned, og selv Mette Frederiksen siger til dig, du skal blive hjemme, aflyse alle dine planer og allerhelst handle alt på nettet.

Det vil da næsten være på grænsen til en ulydig samfundsborger, hvis man ikke tager den opfordring seriøst og med det samme skynder sig ind på Wolt og bestiller sit take away med god samvittighed og med samfundssind, som vi ynder at kalde det i disse tider. 

Udover at du gør noget lækkert for dig selv, gør du også noget helt ekstremt godt for de hårdtlidende restaurantejere, som kæmper med at få hverdagen til at hænge sammen og hjulene til at køre rundt efter den anden nedlukning på så kort tid. 
Ved at aflægge en ordre hos netop deres restaurant, øger du chancen for, at lige netop din favoritrestaurant overlever krisen, så du igen kan nyde deres lækre mad i godt selskab på den anden side af krisen.

Det er svært at forestille sig, at det kan blive lettere at bestille takeaway, end det er hos Wolt. Nu topper Wolt dog lykken med en rabatkode, som gør din takeaway endnu billigere, end den var i forvejen ved at give dig fri levering.
Det lyder næsten for godt til at være sandt, ikke? Men den er altså god nok.

Du behøver ikke at foretage dig andet end at aflægge din bestilling, som endda kan gøres fra den iPhone, du alligevel sidder med, og så skal du bare bevæge dig hen til hoveddøren, når det kære Wolt-bud er fremme med din mad, før du overhovedet har nået at finde servicen frem og ikke mindst; før du har fundet den serie på Netflix, du skal nyde sammen med din lækre og velsmagende mad.

Klik ind på linket, få fat i rabatkoden før din ven og nyd maden: Gratis levering til Wolt.