tirsdag, januar 18Slanketips, Slankekur og slankeopskrifter

FAQ om højbede fra Lyngeshop

Sommeren er på trapperne, og dermed starter en ny have sæson i Danmark. Når du skal til at anlægge din have og nyde den i varmen, så bør du overveje at anlægge højbede fra Lyngeshop. Højbede er praktiske og flotte design, som du nemt og simpelt kan anlægge i din have. Lyngeshop byder på høj kvalitet, så du kun får det bedste ind i din have. 

Gå ind på højbed og se mere om hvad højbede er og hvilke designs og muligheder du har for at designe dine egne. Du kan også læse med her i en FAQ om højbede fra Lyngeshop, som vil besvare alle dine spørgsmål. 

Hvad er et højbed?

Når du skal anlægge dine bede kan du overveje at anlægge dem som højbede. Dette betyder, at du forhøjer dine bede, således de hæves op over jorden, hvilket både forbedre udsynet til bedet, gør pasningen af bedet nemmere og sikrer dine blomster og planter fra dyr. Det er en nem og holdbar måde at anlægge bede i haven, og det ser samtidig super flot ud i haven. 

Hvad er Lyngeshop?

Lyngeshop er en familie drevet virksomhed i Danmark, som går op i kvalitet og funktionelle produkter. Her kan du finde et stort sortiment inden for højbede, så du helt frit kan designe dine drømme højbede. Du kan også få hjælp og vejledning til de rette produkter, så du nemt og problemfrit kan få gjort haven sommerklar. 

Hvilke muligheder har jeg for at designe et højbed?

Hos Lyngeshop tilbydes der højbede i mange forskellige designs, former og størrelser. Dine højbede kan være cirkelformede, kvadratiske, ovale, rektangulære, sekskantede, trekantede og inddelt i sektioner, så du både får anlagt et flot design og et praktisk bed. 

Højbede kan fås helt op til 75 centimeter i højde, så du slipper for rygsmerter og at skulle ned på knæ for at luge. De høje bede giver dig også et bedre udsyn til dine bede, så du nemt og effektivt kan få bugt med al ukrudt. 

Hvad er fordelene ved et højbed?

For det første bliver dine bede forhøjede, så du slipper for rygsmerter og du slipper for at skulle på knæ for at luge.

For det andet får du et bedre udsyn til dine bede, så du bedre kan nyde dem, også på afstand. Når du skal luge kan du også nemmere holde overlik over bedet, så du får fjernet al ukrudt.

Derudover beskytter dine højbede også dine blomster for dyrelivet i din have, da de høje bede er for høje at få for mindre dyr. Dermed slipper du for gennem gnaskede blomster og planter fra diverse dyr. Alle højbede fra Lyngeshop tilbydes enten med eller uden sneglekant, så du også kan sikre dine blomster og planter fra de mindre dyr i haven. 

Hvordan samler jeg mit højbed?

Højbede fra Lyngeshop er nemme at samle, da alle sider blot skal klikkes sammen. Der skal derfor ikke bolte, møtrikker eller skruer til – du skal blot klikke dine dele sammen under samlingen, og så er du klar til at anlægge dine højbede. På hjemmesiden højbed finder ud også videoer hvor samling af højbede demonstreres, så du nemt og hurtigt kan samle dine nye højbede. 

Læs også Græskanter gør din have snorlige hos magnetneglelak.dk.