tirsdag, januar 18Slanketips, Slankekur og slankeopskrifter

Har du hørt om outsourcing af IT?

Hvis ikke du har hørt om outsourcing af IT, bør du klart læse med her!

Der er mange fordele forbundet med outsourcing – og dette gør sig absolut også gældende, når vi taler IT. Sidder du eksempelvis som selvstændig erhvervsdrivende og ikke har de fornødne IT-kompetencer, kan gode råd være dyre, når først uheldet er ude, og IT’en driller. 

For hvad gør man, hvis ikke man selv er i stand til at løse problemerne, der er forbundet med IT? Jeg mener bare, at det er langt de færreste af os, der kan blære os med at have en uddannelsesmæssig baggrund inden for IT. Og selvom de fleste af os besidder en vis mængde af evner, der eksempelvis sikrer, at vi relativt problemfrit kan betjene søgemaskinen, Google, samt skriveprogrammet, Word, er disse evner eller færdigheder ofte ikke nok. 

Står du – ligesom jeg – i sådan en situation, er det ganske fordelagtigt at alliere sig med professionelle, dygtige fagfolk, der ved, hvordan sådanne problemer løses. Hurtigt, nemt og effektivt! Så slipper du for at bruge uanede mængder af kostbare tid på at løse IT-problemet. 

Har du en mindre virksomhed, er det heller ikke givet på forhånd, at du har ressourcerne til at have en stab af IT-kyndige eksperter eller fagfolk, som har deres daglige gang på kontoret. Her er løsningen med at outsource din IT særlig ideel. På den måde sikre du, at du altid har en løsning lige ved hånden. Ikke længere end ét opkald væk!

Brug din tid og dine kompetencer rigtigt!

Som nævnt ovenfor kan mange IT-problemer være forbundet med et stort tidsspild. For det første kan den daglige drift af virksomheden blive betydeligt forsinket, idet IT’en ikke har i sinde at være behjælpelig. Nu om dage er de fleste virksomheder delvist styret af IT-programmer, der sikrer den daglige drift. Derudover sker tidsspildet også, når man som ikke-IT-kyndig-ekspert må bruge store mængder af tid og ressourcer i håbet om at finde fejlen. Den lille, trælse fejl der pt. forsinker og forstyrrer hele driften. 

Det handler derfor om at bruge både sin tid, kompetencer og sine ressourcer korrekt. Tid kan som bekendt ikke bruges to gange. Derfor skal den bruges nænsomt og med størst mulig omtanke på optimering og resultater. Det handler om at gøre det, man er bedst til. Det gavner alle i sidste ende. 

Af samme årsag anbefaler jeg også at lade de dygtige fagfolk klare problemerne, når de melder sig. IT-Outsourcing er en genial løsning!