onsdag, september 22Slanketips, Slankekur og slankeopskrifter

Ønsker du at tabe dig nemt?

Vil du tabe dig? 

Vægttab er et mål for mange, og der kan være mange forskellige grunde til, at man ønsker at opnå det. Det kan være du har lidt ekstra siddende på hofterne, som du gerne vil have væk, så du kan være klar til sommer og bikini sæson uden at skulle være for usikker på  din krop. Det kan også være at du har haft julefrokost i mange uger og har lagt mærke til, at tøjet er begyndt at sidde lidt strammere end det plejer. Eller at du bare generelt gerne vil i lidt bedre form og lægge din livsstil om, til at blive lidt sundere. Alle grundene er valide, og det er kun dig selv der kan bedømme hvad der giver mening på din rejse. Hvis du ønsker at tabe lidt ekstra kilo, kan du læse med her, for at høre hvordan man faktisk gør det.

Gode tips til at tabe dig

– Undgå urealistiske kure. Kost er den vigtigste ting i forhold til vægttab, men mange ender alligevel med at lave fejl i det. Hvis du spiser utroligt usundt til hverdag, er det ikke realistisk er du på én dag ændrer det til kun at spise kål hele dagen. Start i stedet i det små og skær for eksempel sodavand og chips ud af din kost. Hvis du kan begynde med noget småt som stadig gør en forskel, er det en holdbar løsning til, hvordan du får et sundere liv. 

– Drik masser af vand. Vand er nødvendigt for vores krop til at køre rundt ordentligt, og din hjerne begynder ikke at virke hvis den ikke får nok vand. Tit når vi tror vi er sultne, er vores krop egentlig tørstig. Så før du begynder at snacke lige efter et måltid, prøv i stedet at tage et klas vand og vent et kvarter med at se om du stadig er sulten. Du kan også prøve at drikke et stort glas vand inden et måltid for at spise lidt mindre.

– Begynd at træne. Det er det de fleste ikke har lyst til at høre, men det behøver slet ikke være så besværligt. Du behøver nemlig ikke gå ud til at træningscenter eller gennemgå komplicerede Youtube videoer derhjemme. Du kan i stedet få en hometrainer så du kan få lov til at træne derhjemme i stuen. Så kan du selv vælge hvad du har lyst til træne med derhjemme foran tv\’et.