onsdag, september 22Slanketips, Slankekur og slankeopskrifter

Sådan kickstarter du din sundhed

Er du nået til at punkt i dit liv, hvor du tænker at nu er det tid til at koncentrere sig lidt om din sundhed og du har læst op omkring Teatree Oil? Men at begynde at koncentrere sig om sin sundhed, kan for nogle være en jungle. For hvor skal man starte? Og skal man gå all in på alt lige med det samme? Det hele virker måske lidt overvældende, men så læs med her, hvor du får et bud på hvor du kan starte. Du kan nemlig begynde med noget så simpelt som Teatree oil.

Hvorfor Teatree oil?

Vi skal faktisk hele vejen til Australien for at finde oprindelsen til Teatree olien, hvor de Australske Aboriginals har kendt til oliens bakteriehæmmende effekt i rigtig mange år, og har brugt den til både at bekæmpe insektbid og behandle sår.

Udover at den naturlige olie blev brugt til sår og insektbid mm., har man efterfølgende fundet ud af at olien har mange flere egenskaber. Der er derfor næsten ikke grænser for hvad du kan bruge olien til i dag, men nogle af de vigtigste områder får du her:

Til sport

Du kender måske til at din hud bliver en smule irriteret på de tynde steder, når du løber længe eller sidder i sadlen længe. Smører du lidt Teatree olie på, kan du afhjælpe dette og du kan fortsætte din sport i længere tid.

Til håret

Bruger du olien til håret kan den være med til at mindske skæl, forebygge hårtab, fremme hårvækst og forhindre bakterie og svampe infektioner i håret. Vær dog altid opmærksom på at du ikke får dit hår tilbage, men at du med olien kan give dit hår gode forudsætninger.

Har du børn kender du sikkert udfordringen med at have lus, her kan en shampoo med Teatree olie være en hjælp sammen med en god kam.

Til huden

Udover at smøre olien på huden ved sport, kan Teatree olien også hjælpe med andre udfordringer med din hud. Lider du for eksempel af bumser/akne, så er Teatree olien et godt redskab at have stående på badeværelset. Og får du et insektbid eller et sår, ja, så kan olien altså også hjælpe her.

Med Teatree oil får du altså en æsterisk og naturlig olie som du kan bruge til rigtig mange ting. Der findes mange udbydere af olien på markedet, så undersøg hvilken der passer bedst til dig og sørg for altid at læse brugsvejledningen inden du begynder at bruge olien.